E-learning BHV

BHV Basis E-learning (NIBHV)

Thuisstudie (vooraf) en 1 dag praktijk

Deze online BHV cursus is een combinatie van e-learning (een internet-lesprogramma) met een ééndaagse praktijkopleiding. Met de cursus via internet bereiden cursisten zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voor op de ééndaagse praktijkopleiding. Cursisten worden toegelaten tot de praktijkdag als zij het toelatingscertificaat van het e-learning programma hebben behaald. De online cursus bestaat uit de volgende modulen:

  • Niet-spoedeisende Eerste Hulp
  • Spoedeisende Eerste Hulp
  • Brandbestrijding
  • Ontruiming.

Cursisten besteden gemiddeld zes tot acht uur aan het doorlopen van het e-learning programma. Het verplichte praktijkgedeelte duurt 2 dagdelen. Tijdens deze praktijkdag wordt zowel een theorie-examen voor levensreddende handelingen en voor brandbestrijding praktijk afgelegd. Door de dag heen worden de competenties getoetst. Dit totale programma is inclusief e-learningmodule, kosten voor de praktijkdag, en certificering door het NIBHV.
De training is uiteraard ook in-company te volgen, de investering is € 165,- excl. btw per persoon op basis van minimaal 8 cursisten. Een training gaat door bij voldoende aanmeldingen. U krijgt daar 1 week vooraf bericht over.

Praktijkdag Helmond
Kijk voor data op het inschrijfformulier.
Tijdstip  :08:30 - 16:30 uur
Kosten:  €180,- incl: lunch, examen, versnaperingen en een lesboek, excl. BTW
Een groep deelnemers opgeven of meer informatie? Mail of bel en de rest gaat vanzelf;

Kies voor de ideale combinatie van online leren en daarna één praktijkdag!