Over EHBHV Opleidingen | EHBHV.nl

Over ons
EHBHV Opleidingen | EHBHV.nl levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige opleidingen. De opleidingen zijn gericht op een zelfstandige en adequate inzet in de praktijk. Dus van ons kunt u verwachten dat u ook daadwerkelijk adequaat kunt optreden bij een incident.

Betaalbare kwaliteit
Maatwerk is waar EHBHV.nl in uitblinkt. Dit gebeurt door de diversiteit aan cursisten, opdrachtgevers, de gestelde eisen van uit de klant en de wensen in een programma samen te voegen. Hierdoor krijgt u een goed en een op maat gemaakt opleidingspakket welke voldoet aan de richtlijnen van de Arbo-wet. In de korte opleidingen proberen we de handelingen en de kennis over te dragen opdat de cursist zich bewust is van wat en hoe het kan. Desondanks zijn onze prijzen beslist concurrerend.

Wij werken voornamelijk in company
Verreweg de meeste opleidingen verzorgen wij In-company. In vergelijking met regionaal georganiseerde opleidingen kunnen de prijzen bij ons beduidend lager liggen, omdat wij lage exploitatiekosten hebben.
Om de kosten laag te houden en de kwaliteit goed te hebben kunnen ook de kleinere bedrijven, bijvoorbeeld in  winkelcentra of verzamelgebouwen, in samenwerking met elkaar, voldoende personen bijeen brengen om één van onze opleidingen In-company te organiseren.

Voor In-company opleidingen moet wel een ruimte (vergaderzaal of kantine) beschikbaar zijn en een buitenruimte voor het houden van blusoefeningen. 
Maar als er niet In-company kan worden gewerkt kan ook gebruik worden gemaakt van een, door EHBHV.nl georganiseerde leslocatie, bijvoorbeeld onze vaste leslocatie te Helmond.

Open inschrijving
Voor individuele deelnemers organiseren wij een aantal open inschrijvingen. Hiervoor is de mogelijkheid zich rechtstreeks via de website aan te melden. De opleidingen zijn altijd voorzien van koffie, thee en zonodig, lunch, versnaperingen, lesmateriaal en certificering. De trainingen gaan door wanneer het minimum aantal deelnemers zich heeft ingeschreven.

Op al onze voorstellen en uitvoeringen rusten onze Algemene Voorwaarden en zijn excl. BTW tenzij anders schriftelijk is overeengekomen.

EHBHV Opleidingen | EHBHV.nl
Bas Woudenberg