Over EHBHV Opleidingen | EHBHV.nl

Over ons

EHBHV Opleidingen | EHBHV.nl levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige opleidingen. De opleidingen zijn gericht op een zelfstandige en adequate inzet in de praktijk. Dus van ons mag u verwachten, dat u ook daadwerkelijk adequaat leert optreden bij een incident.

Betaalbare kwaliteit
Maatwerk is waar EHBHV.nl in uitblinkt. Dit gebeurt door alles samen te voegen: de diversiteit aan cursisten, opdrachtgevers, de gestelde eisen van uit de klant en de wensen in een programma. Hierdoor krijgt u een goed en een op maat gemaakt opleidingspakket, welke voldoet aan de richtlijnen van de Arbo-wet. In de korte opleidingen proberen we de handelingen en de kennis over te dragen, opdat de cursist zich bewust is van wat en hoe het werkt. Desondanks zijn onze prijzen beslist concurrerend.

Wij werken voornamelijk in-company
Verreweg de meeste opleidingen verzorgen wij in-company. In vergelijking met regionaal georganiseerde opleidingen liggen de prijzen bij ons vaak beduidend lager, doordat wij lage exploitatiekosten hebben.
Om de kosten laag te houden en de kwaliteit goed te hebben mogen de kleinere bedrijven in samenwerking met elkaar  ook voldoende personen bijeen brengen om één van onze opleidingen in-company te organiseren; bijvoorbeeld in winkelcentra, bedrijvencentra/keten of verzamelgebouwen.

Voor in-company opleidingen moet wel een ruimte (vergaderzaal of kantine) beschikbaar zijn en een buitenruimte om de blusoefeningen te houden. 
Als in-company werken niet mogelijk is, mag gebruik worden gemaakt van een door EHBHV.nl georganiseerde leslocatie.

Open inschrijving
Voor individuele deelnemers organiseren wij een aantal open inschrijvingen. Hiervoor bestaat de mogelijkheid zich rechtstreeks via de website aan te melden. De opleidingen zijn altijd voorzien van koffie, thee en zo nodig: lunch, versnaperingen, lesmateriaal en certificering. De trainingen gaan door wanneer het minimum-aantal van 6 deelnemers zich heeft ingeschreven.

Voor al onze voorstellen en uitvoeringen gelden onze Algemene Voorwaarden en zijn excl. BTW tenzij anders schriftelijk is overeengekomen.

EHBHV Opleidingen | EHBHV.nl
Bas Woudenberg